Volupto.dk sex legetøj 
 

Europe Magic Wand vibrator og massage

 
Europe Magic Wand vibrator er en kraftfuld og lækker vibrator, der rækker langt ud over det sædvenlige. Du er altid sikker på at få stor nydelse, uanset dine ønsker og behov! Er du til intens eller blid stimulation, så vil du altid opleve fuld tilfredsstillelse med din nye vibrator. Du justerer nemt og hurtigt vibrationerne, så de passer til dine ønsker, ved at trykke på knapperne, der sidder på vibratorens skaft.

Drop chokoladen og blomsterne! Forær hende en kaloriefri gave, der ikke visner.

Vi sælger den nyeste version af Europe Magic Wand, der giver dig de velkendte lækre og effektfulde vibrationer med et lavt lydniveau. Fra og med 2015 kan Europe Magic Wand også fungere med 110 V i stikkontakten, så EMW kan komme med på ferie:)

 


Dansk kunde udtaler:


"Første gang med magic wand´en var der succes efter 10 sekunder!!!!!! Det er det hurtigste og vildeste jeg har prøvet til dato!!! Så derfor kan jeg kun sende denne anbefaling videre til andre, som gerne vil over tærsklen."


Læs resten af anmeldelsen her >>


 


 


Europe Magic Wand vibrator og massage
Flyt musen over billedet for zoom
Europe Magic Wand silikone hovede Europe Magic Wand silikone knap Europe Magic Wand box Europe Magic Wand 230 V stik Europe Magic Wand uden silikone hovede
999.00 DKK

Detaljer

Magic Wand vibrator – Et sexlegetøj der virker

Europe Magic Wand er den eneste 230 V vibrator, der kan fremvise en dokumenteret CE godkendelse. Du slipper også for en stiktransformer, da den er lavet til at gå direkte til 230 V, og derudover er vibratoren også forbedret på flere andre punkter:

 • <40 dB lydniveau på højeste hastighed! (Målt på 0,5 m afstand)
 • Længere ledning (236 cm). Giver dig en større bevægelsesfrihed.
 • 6 hastigheder – fra blidt til kraftfuld og intens (2.800-6.000 rpm). Giver dig mange anvendelsesmuligheder.
 • Blød aftagelig kugletop med silikonehætte, der giver en afslappet, behagelig vibrationer og massage.
 • Nem at rengøre.
 • CE-godkendt i Europa
 • Nyhed 2015! Fungerer nu også med 110 V
 

 

Magic Wand vibrator er kendt for dens meget kraftfulde vibrationer. Den kører på 230 V og er derfor ikke afhængig af batterier. De effektive vibrationer vil ikke være mulige at opnå med et batteridrevet apparat. Du slipper desuden for at skulle have apparatet liggende fremme til opladning, og da din Magic Wand vibrator helt sikkert ikke kommer til at ligge ubrugt hen, så er det et reelt irritationsmoment, du er foruden.

Magic Wand massage til forspil og klimaks

Vibratoren er det helt perfekte sexlegetøj til en erotisk og sensuel aften. Gå på opdagelse og nyd den alene eller sammen med din partner. Vibratoren kan bruges til både intim massage og til kropsmassage. Magic Wand massage er perfekt til at få kroppen til at slappe af og få sexlysten til at spire. Med Magic Wand massage kan du spice ethvert forspil op, og den er fantastisk til at behage, pirre og ophidse både dig selv og din partner. Synes du, at direkte stimulering er for intens, kan du med stor fordel benytte vibratoren og Magic Wand massage til at stimulere de erogene zoner, du foretrækker. Få hele kroppens erogene zoner i spil og væk vilddyret, mens du bringer sexlysten frem i soveværelset.

Du kan nyde den skønne og intense magic wand massage lige så ofte og længe, du har lyst til, da vibratoren kan tilsluttes stikkontakten. Ønsker du at få endnu mere ud af vibratorens kraftige magic wand massage og vibrationer, anbefaler vi, at du anskaffer dig minimum ét erotisk stykke tilbehør, der kan bruges til stimulering af g-punkt, anus og klitoris.

Et godt råd er at bruge sin vibrator sammen med en vandbaseret glidecreme. Så vil du få den bedste oplevelse med vibratoren.

Kort sagt er en Magic Wand vibrator fantastisk til at skabe erotik og ophidselse i soveværelset, øge din klitoris’ følsomhed og tilfredsstille alle dine seksuelle lyster og ønsker. 

Se Ekstrabladets sexolog Signe anmelde Tryllestav med orgasmegaranti

Se Rapports artikel om Den VILDESTE orgasmepusher

Se anmeldelse fra Hollandsk blogger

Se mere info på europemagicwand.dk 

Video, der beskriver Europe Magic Wand

Teknisk beskrivelse

 • Eneste dokumenterede CE godkendte Magic Wand i Europa.
 • 6 hastigheder (2800-6000 rpm).
 • 90 V - 240 V. Ekstra lang ledning (2,3m).
 • Vægt: 675 g.
 • Længde 32 cm
 Kundeservice
 • Lav fragt i hele Danmark 39,-
 • 100% Anonym forsendelse og kontoudtog.
 • Hurtig fremsendelse (1-2 dage). Vi har alle varer på lager.
 • Vi svarer altid hurtigt på henvendelser.
 

Sexlegetøj og sikkerhed

For Volupto.dk er sikkerheden ved sexlegetøj meget vigtig. Phthalater og andre giftstoffer hører ikke hjemme i produkter, som anvendes tæt på kroppen.

Sexlegetøj fra Volupto.dk og tilbehør til vibratoren er fremstillet af kvalitetsmaterialer, der er godkendt til anvendelse til enten medicinsk brug eller madvarer, og derfor optimal til brug på intime steder.

Vi opfordrer kraftigt til, at du efterspørger dokumentation for produkters CE mærkning, hvis du er i tvivl. Vi er endnu ikke stødt på andre Europe Magic Wands, der er lavet med et metalhoved – og som bærer et gyldigt CE mærke. Derfor er Europe Magic Wand svaret, hvis du ønsker at købe en sikker og ægte vibrator i Danmark.

En vibrator med muligheder

Inden du køber en vibrator, er det en god idé at overveje, hvad du vil bruge den til, og hvilke behov du har! Det er godt at vide, da det kan påvirke hvilken form, der passer bedst til dig og de bestemte præferencer og funktioner, som du ønsker. En stor fordel ved Europe Magic Wand er, at du får en superlækker og kraftfuld vibrator, som du har mulighed for at ændre og skræddersy til netop dine ønsker – også selvom disse kan forandre sig over tid.

Hos os kan du købe stimulerende ekstra sextilbehør til din vibrator og opnå endnu mere intens og pirrende nydelse. Tilbehøret er lige til at tage af og på uden besvær. På den måde ændrer du nemt og hurtigt vibratorens funktioner til at stimulere forskellige erogene zoner. Når du får lyst til at udforske dine egne eller din partners krop på ny, kan du blot købe et nyt spændende tilbehør, der gør det muligt at øge vibratorens stimuleringsgrad.

Før du køber nyt tilbehør til din Magic Wand vibrator, er det en god idé at tjekke om størrelsen, materialet og formen er, som du ønsker. Det vil ofte være afgørende for, hvor godt tilbehøret rammer de helt rigtige steder, og hvordan den føles at lege med. Vibratoren og tilbehøret er fremstillet af medicinsk silikone, hvilket gør den meget sikker at bruge og fantastisk silkeblød og lækker at røre ved. Du får en kraftfuld, men lydsvag vibrator, som du kan nyde i alle tænkelige positioner og steder, og som du nemt ændrer ved blot at påsætte nyt tilbehør.

En Magic Wand vibrator giver dig mulighed for at lege med dig selv eller din partner og udforske erogene zoner i et utal af frække positioner.

The cadillac of vibrators

Magic Wand vibrator så dagens lys for over 40 år siden og har sidenhen været en bestseller i USA! Den har endda medvirket i tv-serier som Sex and the City.

Europe Magic Wand havde sin debut d. 25. april 1968 som et massageapparat til at lindre spændinger og ømme muskler. Ikke længe efter finder man hurtigt ud af, at de kraftige vibrationer kan benyttes på anden vis. I samarbejde med kunstneren og sexlæreren Betty Dodson vandt Magic Wand vibrator hurtig stor kommerciel succes, som en vibrator der også kunne give kvinder en fantastisk klitorisorgasme og bringe dem i en orgastisk tilstand. Op gennem 70’erne var vibratoren et vigtigt redskab i Betty Dodsons orgasme-kurser, der var meget populære blandt kvinderne.

Vibratoren har de sidste 40 år skabt et ry for at være yderst effekt- og kraftfuld, tilfredsstille og altid bringe stor nydelse og hjælpe med at opretholde et sensuelt og erotisk sexliv. Den bliver herfor betegnet som The cadillac of vibrators, og som heltinden, der med garanti giver nydelse og orgasme!

Vedligeholdelse af din Europe Magic Wand

Din nye Magic Wand vibrator er meget nem og let at rengøre efter brug. Det er vigtigt, at du renser din vibrator efter hver gang, du har brugt den. Ikke blot af hygiejniske grunde, men også for at forhindre spredning af infektioner eller sygdomme.

Det er ganske enkelt og ligetil at rengøre din vibrator. Du skal blot huske, at den aldrig må dyppes ned i vand eller andre væsker, da den vil gå i stykker ved dette. Herfor må du heller ikke benytte eller opbevare vibratoren i nærheden af vand eller i fugtige omgivelser, fx på badeværelset, i sauna eller i et svømmebassin.

Når du rengør din vibrator, skal du først huske at trække stikket ud af kontakten, derefter kan du tørre vibratoren af med en hårdt opvredet klud. Igen er det vigtigt, at du ikke benytter en meget våd klud, da det vil kunne tilføre vand i teknikken.

Det kan være en fordel at benytte en antibakteriel rengøringsspray fremstillet specielt til sexlegetøj.

Har du eventuelt nogle spørgsmål, før du køber en ny Europe Magic Wand vibrator, så er du mere end velkommen til at kontakte os.